Milestone Advanced Partner
  • Publicatiedatum:    05 april, 2024

Advanced Partner Certificaat

Milestone

Bewaking zoals u het wilt met Milestone, wereldleider op het gebied van IP videobewaking. Wij zijn dan ook verheugd u te mogen melden dat GTV sinds kort opnieuw een certificatie heeft verkregen van haar status als Advanced Partner van Milestone. Milestone Systems werd opgericht in 1998 en is uitgegroeid tot de wereldleider op het vlak van open platform IP video management software.


Ze werken samen met honderden bedrijven om producten te kunnen aanbieden die gebruiksvriendelijk en schaalbaar zijn en daardoor een oplossing kunnen aanreiken voor gelijk welke uitdaging bij de klant.


De Milestone software is het centrale verbindingspunt van uw bewakingssysteem dat alle componenten samenbrengt zodat gebruikers hun oplossing centraal kunnen beheren in één krachtige interface.


Innovatie en ontwikkeling zijn voor hen topprioriteit: ze streven ernaar om hun gebruikers voortdurend nieuwe technologie en toestellen te kunnen laten toevoegen en zorgen ervoor dat men de bestaande oplossing probleemloos kan upgraden zodra het nodig is.


Het is dankzij de productkennis en verkooptrainingen van onze professionals dat we vanaf nu ook de software en hardware van Milestone kunnen aanbieden voor IP recorders. IP videobewakingssystemen kunnen uniek gedrag of gebeurtenissen en acties herkennen waardoor het systeem minder en minder afhankelijk is van menselijke interventie. In de toekomst zullen bewakingssystemen alleen maar intelligenter worden, dus was het voor ons een logische keuze om Milestone partner te worden.


Met deze erkenning willen we onze klanten aantonen dat ze bij GTV nog steeds terecht kunnen voor productkennis en professionele advisering en er volledig op kunnen vertrouwen dat wij steeds voor de meest efficiënte oplossing zorgen.


Interesse in camerabewaking voor uw bedrijf? Contacteer ons vandaag: 056 730 730 | info@gtv.be