Soubry kiest opnieuw voor GTV
  • Publicatiedatum:    12 dec, 2023

SOUBRY J. ETABL. NV kiest opnieuw voor GTV

 

Het legendarische bedrijf Soubry nam in juni 2023 de beslissing om hun 3CX platform te vervangen door een Clearvox Nexxt Enterprise platform. Tevens werd er geopteerd om 2 van de 4 productiesites te voorzien van een Multicell DECT. Tussen 1999 en 2019 was Soubry bij GTV klant voor een Siemens Hicom/hipath platform en men wou terug een stabiel platform zonder de kost van een Cloudplatform. Dus naar analogie van vroeger maar in een zeer modern jasje. Het Clearvox Enterprise Platform is een on-premise oplossing, tot 250 users. Op dit platform werd tevens de Multicell W90 van Yealink uitgerold met Heavy Duty handsets. De bestaande Yealink T4xs toestellen werden opnieuw gebruikt.


GTV heeft hun interne IT-mensen en externe IT-bedrijven via een grondige netwerkanalyse bijgestaan om het netwerk 100% VOIP-ready te maken.





Soubry is het meest gekende pastamerk in België en staat al meer dan 100 jaar lang voor kwaliteit, zekerheid, sympathie en vertrouwen.

Sinds de oprichting in 1921 groeiden Soubry uit tot een belangrijke internationale speler, die nog steeds in familiale handen is, en zich richt op de markt van deegwaren, bloem, griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten. Voor verschillende soorten pasta en bloem voor brood is Soubry marktleider in België. Daarnaast biedt Soubry een uitgebreid assortiment aan van meer dan 100 artikelen in diverse verpakkingsvormen. Ook in productontwikkeling is Soubry steeds vooruitstrevend, en lanceerde het naast de klassieke tarwe pasta ook pasta’s op basis van oergranen zoals spelt en haver.

Als specialist in pasta en bloem stelt Soubry zijn kennis ook graag ten dienste van bakkerijen, grootkeukens, distributeurs en de voedingsverwerkende industrie. Het complete gamma omvat meer dan 250 artikels gaande van griesmeel en bloem tot deegwaren, Chinese noedels, instant deegwaren, enz.





Dank aan Dhr. Matthieu Soubry voor de mooie samenwerking en het gestelde vertrouwen!


Bron:
https://www.soubry.be/nl/consumenten
https://nl.wikipedia.org/wiki/Soubry


Wenst u ook een VOIP oplossing voor uw bedrijf?

Vraag uw offerte aan via: marketing@gtv.be