Cloudtelefonie Alsan
  • Publicatiedatum:    14 feb, 2023

Cloudtelefonie van myConnect Telepo voor Alsan Group


 

Alsan Group Valcke kiest opnieuw voor GTV. Alsan Group heeft meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van badkamers, keukens, verwarming , ventilatie en airco.

Alsan Group had de wens om vooral te communiceren via een APP op de smartphone. Vele medewerkers zijn heel mobiel en reizen regelmatig naar de verschillende verkooppunten. Daarnaast hecht Alsan Group veel belang aan het persoonlijk contact met hun klanten en werd er tevens gekozen voor een ACD Callcenter setup om de klanten zo snel mogelijk telefonisch te helpen.

Na een grondige analyse en overleg werd het myConnect Telepo Cloudtelefonie platform actief geplaatst met 49 gebruikers, ACD Premium users voor het Callcenter en een detail Advanced Reporting tool. Het Callcenter werd voorzien met Mitel IP-devices om een optimale kwaliteit te hebben.

myConnect Telepo werkt met vaste toestellen, handsets, softphones en smartphones, en heeft voor iedere gebruiker meerwaarde, van standaard gebruiker en receptioniste tot callcenter agent. Wist u dat Telepo zo’n oorsprong kent bij Nokia, Ericsson en Cisco? Wil je meer info over Telepo, contacteer onze Sales afdeling.

Dank aan de familie Valcke voor het vertrouwen!

 

Cloudtelefonie Telepo

Bron: https://alsan.be/

Wenst u ook professionele cloudtelefonie in uw bedrijf? Contacteer ons vandaag:

d.duynslaeger@gtv.be