Camerabewaking en videophonie
  • Publicatiedatum:    22 dec, 2022

Milestone Camerabewaking en 2N Videophonie met Toegangscontrole


Toegangscontrole Voor en Na

 

GTV Telecom & IT-Solutions mocht voor een klant zijn nieuw bedrijfspand voorzien van een professionele Video- en Toegangscontrole van 2N, extra ondersteund door een Milestone Camerabewakingsplatform.


Aan de hoofdinkom werd een 2N IP Verso Videophone voorzien met een RFID-module, zodat iedereen met de juiste rechten toegang kan krijgen met een Keyfob of Badge tot het gebouw. De ingang voor het personeel werd uitgerust met een 2N IP Access Unit RFID.


Toegangscontrole

De klant stelt enkele laadpalen openbaar ter beschikking, waardoor er ook nood was aan een Milestone Camerabewakingsplatform met 4K camera’s. Op die manier kan de klant heel eenvoudig en super snel de beelden opvragen. Met 4K camera’s kan men ook perfect de nummerplaten lezen, mocht er zich een issue voordoen.


Camerabewaking
Camerabewaking

Alles is visueel zichtbaar te controleren via oa een APP op de Smartphone. Dankzij de 2N Access Commander software kan de klant de aanwezigheden zien, gekoppeld aan de snapshot van de videophone of camera en een export maken naar een PDF- en CSV-bestand voor loonverwerking.

Camerabewaking

Heb je ook interesse in een toegangscontrole systeem, camerabewaking of videophonie? Vraag uw offerte aan via: d.duynslaeger@gtv.be@gtv.be

Milestone Partner