Professionele IPDECT
  • Publicatiedatum:    08 juni, 2022

PROFESSIONELE IPDECT OPLOSSING

Voor een bestaande klant (BAUWENS NV) van GTV Telecom & IT-Solutions, hebben we onlangs het oudere Ericsson BP180 met Freeset platform uit dienst gezet. Het Ericsson platform was meer dan 20-jaar indienst! De oudere bekabeling moest zorgvuldig nagekeken worden, zodat de Ascom IPDECT Gateways zich kon connecteren naar de nieuwe DECT-antennes. Uitgebreide kennis in combinatie met het gevoel van pure nostalgie hebben dit project tot een goed einde gebracht.


Foto tijdens de werken:

Werken IPDECT Bauwens NV

De klant koos voor het nieuwe VOIP-platform van ATOS-UNIFY in een on-premise setup. Een goed werkende DECT-oplossing is voor de klant van primordiaal belang. De bedrijfsoppervlakte van de klant is gigantisch te noemen, waardoor het belangrijk was om de bestaande bekabeling van de DECT-antennes opnieuw te gebruiken.


Bauwens NV site - IPDECT

 

Door het gebruik van de Ascom Gateway IPDECT kunnen kabelafstanden gehaald worden tot 1,5 km. Ascom is ‘heer en meester’ als de DECT-signalen vlekkeloos moeten verlopen en waar DECT-signalen dienen voor een veilige werkomgeving.
Onze VOIP-oplossing werd geënt op een Cisco Catalyst backbone in een gedeeltelijke redundante setup.




GTV Telecom & IT-Solutions is een Certified Atos Unify partner en een Ascom CPS-partner



 

Dank aan Bauwens NV voor deze prachtige realisatie!
Heb je ook interesse in een VOIP-oplossing met een industriële DECT-oplossing?