WIFI voor Autocars
  • Publicatiedatum:    19 mei, 2022

Ultrakrachtige en snelle WIFI voor Autocars / Coaches


Een klant uit de sportwereld vroeg GTV om een stabiele ‘internet’ oplossing te voorzien, zodat er een snelle WIFI verbinding kan voorzien worden in één van hun autocars. Via de Cradlepoint Enterprise Router R1900 werd een high-end externe antenne voorzien om de 5G, LTE en GPS signalen te ontvangen.

 


Cradlepoint Krachtige Wifi

Vervolgens werd één indoor compacte WIFI antenne voorzien. Via een extra 10/100/1000 switch kan er een ook koppeling gemaakt worden met diverse apparatuur (Apple TV, Spotify Tuner, SmartTV, …). Indien bepaalde toekomstige applicaties in de autocar hoge bandbreedtes vragen, kan er een extra modem voorzien worden, zodat er een aggregatie kan gemaakt worden met 2 x 5G simcards. Zo kunnen we WIFI snelheden in de autocar aanbieden tot bijna 1 Gbps. De Cradlepoint Router is tevens verbonden met Netcloud, zodat de klant onder andere de locatie van het voertuig steeds live kan zien of bepaalde instellingen kan controleren of veranderen. Via Netcloud is het beheer 100% remote te regelen, waar ter wereld de autocar zich ook bevindt.



Ook interesse in een snelle WIFI via de 5G- of LTE-technologie voor uw autocar, mini-van of pop-up store? Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende offerte: