GSM Versterker
  • Publicatiedatum:    9 augustus, 2021

GSM Versterker
voor kleine kantoren en woningen


De nieuwe economische 4-band GSM-versterker is nu beschikbaar! Deze is ideaal voor woningen en kleine kantoren. De DAS-setup zorgt voor een optimale dekking voor 2G, 3G, 4G, LTE en 5G voor alle operatoren.

 



ALTIJD BEREIKBAAR


Uiteraard wenst u als onderneming ten allen tijde bereikbaar zijn voor klanten, leveranciers en collega’s, dit zowel onderweg als op kantoor, via vaste of mobiele telefoon. In moderne tijden met zeer performante operatornetwerken is het eigenlijk niet meer denkbaar om onbereikbaar te zijn met de gsm op kantoor. En toch merken we op dat dit voor veel bedrijven een dagelijks probleem is.

 

Volgende situaties zijn voor veel bedrijven helaas herkenbaar: buiten heeft u 4 of 5 balkjes op uw GSM, maar binnen heeft u nog nauwelijks bereik.

 

U moet in uw kantoor aan het raam gaan bellen met de smartphone zodat de verbinding niet wegvalt, u komt buiten en ineens ontvangt u alle meldingen, berichten en gemiste oproepen omdat u terug gsmsignaal heeft, sommige personen hebben wel bereik afhankelijk van provider en toestel, anderen dan weer niet. Deze oplossing is een eenmalige investering die werkt voor alle operators en dit zonder maandelijkse dekkingskosten.

 

HAAL IK DAN NIET MEER SCHADELIJKE GSM-STRALING IN HUIS MET HET SYSTEEM? NEEN, INTEGENDEEL!

 

Door het GSM-bereik binnenshuis te verbeteren verminder je de straling van je smartphone. De redenering is heel simpel en als volgt: hoe beter het bereik in je burelen of woning, hoe minder hard je gsm zijn best moet doen om de GSM-mast te bereiken, en dus hoe minder straling er in huis zal zijn.

 

Dus als je gebouw sterk geïsoleerd is en je weinig GSM-bereik je binnenshuis hebt, dan zal in tegenstelling tot wat je verwacht je GSM maximaal rondstralen om toch maar de GSM-mast te kunnen bereiken.

 

Wil je de GSM straling verminderen in jouw kantoor of woning, en meteen overal jouw GSM-bereik verbeteren? Contacteer ons dan vandaag voor een DAS systeem.

 


Bronnen:

https://www.gsmbereik.be/