Ascom IPDECT & DECT
  • Publicatiedatum:    5 mei, 2021

Ascom IPDECT & DECT en 2N INTERCOM UNITS

Toestellen met Man-Down / No Movement functie - 2N INTERCOM UNITS

Voor een bestaande klant mocht GTV Telecom & IT-Solutions, op 2 verschillende sites een complex gebouw uitrusten met Ascom IPDECT. Op vraag van binnen- en buitenlandse brouwerijen ontwikkelt en produceert het bedrijf bieren. De gebouwen zijn complex te noemen door de grootte en één van de gebouwen staat vol met RVS apparatuur en RVS tanks voor het brouwen en opslaan van bier. De constructie en de inhoud van de gebouwen zorgen voor veel reflecties van de DECT-signalen. Ascom is ‘heer en meester’ als de DECT-signalen vlekkeloos moeten verlopen en waar DECT-signalen dienen voor een veilige werkomgeving.

 



In januari 2020 hebben we de DECT Site Survey uitgevoerd op 2 sites en eind april 2021 werd de installatie opgeleverd. De klant bezit over 2 sites één UNIFY VOIP-platform, 3 Ascom Gateways, 17 TDM DECT antennes en 7 IPBS DECT antennes. Naast de klassieke Ascom DECT-toestellen d43 en d63 Messenger maakt de klant ook gebruik van de d81 protector handset. De d81 bevat de veiligheidsfuncties: Man-Down, No-Movement, Drukknop Alarm en Akoestisch Localisatiesignaal.

 



Eén gebouw werd tevens door GTV voorzien van meerdere 2N VERSO Intercom units. Deze videofoons worden gebruikt voor het aanmelden van personen. De 2N VERSO kan de oproepen doorlussen naar DECT-toestellen, vaste toestellen en smartphones (met video ondersteuning).




Ascom Holding AG


Ascom Holding AG is een Zweeds telecommunicatiebedrijf dat zich richt op draadloze onsite communicatie. Ascom Wireless Solutions is een leverancier van on-site draadloze communicatie voor ziekenhuizen, productie-industrieën, gevangenissen, winkels en hotels. Ondertussen hebben ze wereldwijd het grootste markt aandeel in draadloze communicatie voor ziekenhuizen, woonzorg-instellingen en productie-industrieën.


Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 18 landen en een personeelsbestand van ongeveer 1300 werknemers wereldwijd. Het bedrijf biedt spraak- en berichtensystemen aan. De oplossingen zijn gebaseerd op VoWiFi-, IP-DECT-, verpleegoproep- en semafoontechnologieën.


2N Telekomunikace AS – Axis Communications AB


2N Telekomunikace a.s. is een Europees bedrijf met hoofdkantoor in Praag dat actief is op het gebied van ontwikkeling en fabricage van ICT- en fysieke beveiligingsproducten. Tot het portfolio van 2N behoren voornamelijk IP-intercoms voor deurcommunicatie en noodoproepen, complexe IP-toegangscontroleoplossingen, IP-audiosystemen, liftsystemen en M2M-producten. Het onderzoek en de ontwikkeling wordt in eigen beheer beheerd en de producten worden in Europa vervaardigd en geassembleerd. In juni 2016 werd het bedrijf overgenomen door het Zweedse Axis Communication AB


Heeft u ook interesse in onze IPDECT oplossing voor uw site? Contacteer ons voor een vrijblijfend bezoek en offerte:



Bronnen:

https://www.ascom.com/
https://www.2n.cz/