Dashcam installatie bij GTV

Dashcam installatie bij GTV !

U kan bij ons terecht voor de aankoop en installatie van dashcams.
Hieronder vindt u een overzicht van alle dashcams die u bij ons kunt aankopen, weergegeven in 3 modellijnen:

Ga verder

Draadloze intercoms voor oldtimers en moto's

Midland draadloze intercoms

Intercom-headset zonder helm, voor oldtimers.

Deze Midland BT draadloze intercom is het perfecte systeem voor oldtimers-liefhebbers.

Ga verder

Einde DVBT

Belangrijk nieuws inzake stopzetting digitale tv via DVB-T
Kans op sneeuw op uw tv in de auto, camper, bus ...

1 december 2018: de VRT stopt met het uitzenden via DVB-T.  Hierdoor zijn de tv-zenders Eén, Canvas en Ketnet vanaf dan niet meer gratis te ontvangen via de digitale ether in Vlaanderen.

Ga verder

Huawei P20 LITE smartphone actie

Word nu Proximus- abonnee en ontvang een HUAWEI P20 LITE voor € 9 i.p.v. € 369,99.

Ga verder

OLDTIMERSEIZOEN - TRIPMASTER- RALLY DASH

De Rally Dash is een professionele tripmaster ontworpen voor rally en enduro, speciaal voor gebruik in de auto. In tegenstelling tot andere tripmasters is de Rally Dash Tripmaster compact en elegant waardoor hij onopvallend kan worden gemonteerd op het dashboard van uw oldtimer. 

Deze Tripmaster is volledig stof-en waterdicht waardoor hij uiterst geschikt is voor gebruik in een cabrio of barchetta.

De Rally Dash meet de afgelegde afstand en snelheid en houdt de rallytijd bij. De Rally Dash Tripmaster doet al deze functies dankzij de GPS-ontvanger. 

De Tripmaster is modulair en hiervoor eenvoudig uit te breiden met een 2de scherm of extra accessoires zoals een mountingkit zodat u de afstandsbediening op een plaats naar keuze kan bevestigen. 

Ga verder

2 marathons op 1 dag ! GTV steunt #2marathons1day4life

”Dit nooit meer”, klonk het na de 100 kilometer for Life-actie in 2015. Maar na een onderbreking van 1 jaar begon het bij Tieltenaar Kristof Van Hecke toch weer te kriebelen om nog maar eens een gedurfde sportieve Music For Life -actie op poten te zetten.

Ga verder

Essevee kiest voor de radiocommunicatie van GTV

Om met zijn medewerkers in contact te staan, gebruikte het West-Vlaamse voetbalteam eerder al vergunningsvrije portofoons.

Door de aanbouw van nieuwe tribunes en het gebruik van dynamische LED reclameborden kon de communicatie niet meer gegarandeerd worden.

Ga verder

GTV nu ook uw Partner voor KMO in de Cloud

KMO in de Cloud wordt nu verkocht, geïnstalleerd en volledig beheerd door GTV. GTV zal uw infrastructuur grondig analyseren en zal steeds klaarstaan om u te helpen bij implementatie en al uw vragen achteraf. Lees meer hier

Ga verder

Investeer in verkeersveiligheid of ecologiebevorderende maatregelen en krijg tot 80% terugbetaald !

Het ideale moment om te investeren in o.a. navigatiesystemen, achteruitrij- of dodehoekcamera, fleetmanagement, airco, carkits of alarm- en antidiefstalsystemen, nu tot 80% terugbetaald door de Vlaamse Overheid

Ga verder

Kiezen voor DAB+, is kiezen voor nog meer luistercomfort!

DAB+ is radio luisteren in heel Vlaanderen zonder steeds de radio af te stellen.
Met DAB+ kan u rekenen op een sterk signaal, zonder ruis.

Ga verder

MATEXPO neemt digitaal radiocommunicatieplatform van Harelbeekse communicatiespecialist GTV in gebruik.

MATEXPO rekent opnieuw op Harelbeekse communicatiespecialist GTV voor haar radiocommunicatie.

Ga verder

Recht naar de overwinning met de radiocommunicatie van GTV

GTV biedt heel wat communicatie oplossingen aan in verschillende sectoren. Ook in de autosport zorgt GTV voor oplossingen. Mc Donalds Racing Team en PK Carsport zijn bijvoorbeeld twee teams waar GTV mee samenwerkt op vlak van radiocommunicatie.

Ga verder

Succeseditie Zoute Grand Prix

Afgelopen weekend vond de 8ste editie van Zoute Grand Prix plaats.

Zoute Grand Prix is een prestigieus oldtimerevenement waar autoliefhebbers al van lang op voorhand naar uitkijken. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren.

Ga verder

Uw bedrijfscommunicatie !

Dankzij de telefooncentrale in de cloud biedt GTV dé oplossing zodat u overal en
altijd bereikbaar bent, en dit al vanaf €20 !

Ga verder

GTV lanceert Cloud Telefonie

Cloud Telefonie is telefonie in de cloud waarbij u IP-telefonie als een dienst afneemt. Het grote voordeel is dat u op deze manier toegang heeft tot alle nodige telefoniefunctionaliteiten volgens het pay per use-principe, zonder dat u moet investeren in een eigen IP-centrale.

Ga verder

GTV, Gold Partner van Milestone

Wij zijn dan ook verheugd u te mogen melden dat GTV Telecom sinds kort een certificatie heeft verkregen van haar status als Gold Partner van Milestone.

Ga verder

GTV behaalt de "Cisco Select Partner" status

Vanaf heden is GTV een Cisco Select Certified Partner geworden. Deze certificering is door Cisco toegekend op basis van de daarvoor door GTV behaalde examens die garant staan voor de benodigde kennis van Cisco producten alsmede vanwege de activiteiten van GTV op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van Cisco oplossingen.

Ga verder

GTV is gecertifieerd tot Advanced Solution Provider for Small Business

GTV Telecom verkreeg een certificatie van haar status als Advanced Solution Provider for Small Business binnen het Unify Partner Program. Deze erkenning is voor GTV de bekroning voor onze langdurige samenwerking met Unify.

Go Forward, het partnerprogramma van Unify, is bedoeld om klanten de kwaliteit te garanderen van de geleverde oplossing.

Ga verder

GTV behaalt de "EXTREME Gold Partner" status

Vanaf heden is GTV een EXTREME Gold Partner geworden. Deze certificering is door EXTREME toegekend op basis van de benodigde kennis van EXTREME producten alsmede vanwege de activiteiten van GTV op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van EXTREME oplossingen.

Ga verderPrint Printvriendelijke paginaGTV | Gentsesteenweg 125 | 8530 Harelbeke | T 056 730 730 | F 056 730 731 | www.gtv.be | info@gtv.be | | Verkoopsvoorwaarden | Privacy