Ik wens meer info / offerte
Camerabewaking

Hoe meer bezoekers of klanten uw onderneming of winkel bezoeken, hoe beter. Maar, U of uw personeel kunnen slechts op één plaats tegelijk zijn ! Een GTV camerasysteem geeft uw bedrijf extra ogen en onthoudt wat die extra ogen gezien hebben.

Veiligheid voor uw bezoekers, personeel, goederen en uzelf is van onschatbare waarde. Een onderneming is meestal deels vrij toegankelijk voor publiek en daarmee staat de deur ook open voor een publiek dat soms minder goede bedoelingen heeft.

Sommige bezoekers nemen uw klantvriendelijkheid wel erg letterlijk en verlaten uw bedrijf zonder langs de kassa te gaan of bezoeken ruimtes zoals het magazijn of een loods waar ze niet hoeven te zijn.

Tijdens de kantooruren houdt uw GTV camerasysteem het reilen en zeilen in en om uw onderneming in de gaten. Na sluitingstijd detecteert en registreert het niet alleen ongewenste bezoekers, het brengt ook de activiteiten van onderhouds- en veiligheidspersoneel in beeld.

CamerabewakingMet uw GTV camerasysteem stelt u ook de grenzen van uw eigendom veilig zoals poorten, open terreinen of parkings. Zodra een beweging wordt gedetecteerd, start de camera met opnemen, zodat alle activiteiten worden vastgelegd.

Geen nood als u een poosje op vakantie gaat of niet aanwezig bent in uw onderneming: u kunt vanaf elke plaats op de wereld bekijken wat er in uw onderneming gebeurt. Dit via een online-tool die u eenvoudig via de pc of laptop kan raadplegen. Een vaste of mobiele internet verbinding volstaat!

GTV onderzoekt uw noden en helpt u met advies en ervaring om een betrouwbaar en veilig systeem op maat samen te stellen. De installatie gebeurt door onze vakmensen, zij staan tevens klaar voor een uitmuntende dienst naverkoop en ondersteuning.


RealisatiesMeer informatie


Milestone Product Catalogus
Milestone_xprotect_expert_Datasheet
Xprotect Express Fact Card
Milestone Husky_NL
Datasheet_IPCamBL5310
Datasheet_IPCamEDR2100
Datasheet_IPCamH264FE3403
Datasheet_IPCamH264FER5302
Datasheet_IPCamH264VD5340
Datasheet_IPCamSD220-S

Link


Ontdek meer informatie over termen in onze camera wiki
Welke wetten gelden op camerabewaking?Print Printvriendelijke paginaGTV | Gentsesteenweg 125 | 8530 Harelbeke | T 056 730 730 | F 056 730 731 | www.gtv.be | info@gtv.be | | Verkoopsvoorwaarden | Privacy