Draadloze intercoms voor oldtimers en moto's

Midland draadloze intercoms

Intercom-headset zonder helm, voor oldtimers.

Deze Midland BT draadloze intercom is het perfecte systeem voor oldtimers-liefhebbers.

 

Kenmerken:

Handenvrij bellen, naar muziek luisteren en praten via intercom met uw vrienden (max. 200 meter)

Bluetooth

Waterdicht

Bluetooth versie: 2.0 stereo (Headset / Handsfree / A2DP protocol)

AGC systeem controleert automatisch het volume in relatie tot achtergrondgeluid

Voice (VOX) of handmatige activering van de communicatieverbinding

GSM-verbinding

Handmatige bediening voor: telefoon, intercom en draadverbinding

Volledig waterdicht / snowproof

Intercom: max dekking van ca. 200m buitenshuis

Intercom-headset voor helm, voor moto’s.

BT-1:

Midland's BT1-kit is een draadloos multimediasysteem speciaal voor een rijder- en passagierscombo. Het bevat twee apparaten die zijn ontworpen om rechtstreeks op uw helm te worden bevestigd en voor gebruik met mobiele Bluetooth-telefoons en GPS-satellietnavigatie. De Midland BT1 wordt ook geleverd met een bekabelde verbinding die kan worden gebruikt om een iPod / MP3-speler aan te sluiten.

De BT1 biedt een compleet systeem voor de hoofdbestuurder, waarmee u draadloos kunt verbinden met uw Bluetooth-gps of mobiele telefoon. De passagier krijgt een gereduceerde eenheid, zonder Bluetooth-ondersteuning.

De BT1 is uitgerust met een AGC-functie die het volume automatisch regelt in relatie tot achtergrondruis. U kunt het maximale volume handmatig aanpassen in omgevingen met veel ruis (bijvoorbeeld wanneer u met hoge snelheden reist), zodat het automatische AGC-systeem het volume kan wijzigen en het handmatig ingestelde volume als maximale instelling kan gebruiken.

Niet elk apparaat heeft Bluetooth. De BT1 is ook uitgerust met een bedrade audio-ingang voor het aansluiten van de meeste stereo audiobronnen, zoals een iPod of andere MP3-speler, enz. De bekabelde audio-ingang heeft de laagste prioriteit en wordt uitgeschakeld wanneer andere Bluetooth-communicatie wordt geopend.

De BT1 is volledig waterdicht en weerbestendig voor gebruik in regen of sneeuw.

 

BT-2:

Dankzij de Midland BT2 Intercom kan een motorrijder communiceren met de passagier of andere motorrijders in de groep. Het is mogelijk om mobiele telefoons, navigatiesystemen of MP3-spelers via Bluetooth (2.0 stereo streaming) gelijktijdig met de Midland BT2 Intercom te koppelen. Binnen een bereik van max. 200 meter kunnen twee motorrijders, alleen uitgerust met de Midland BT2 Intercom communiceren zonder verdere apparatuur. Dit kan naast de twee lokaal bruikbare Bluetooth-verbindingen. Voor grotere afstanden kan de intercom worden gekoppeld met de MR446-zender.

Spatwaterdicht

Grote toetsen voor eenvoudige bediening met handschoenen

 

Uitvoering:

Vol-duplex intercom, spraakgestuurd

Microfoon met filter voor omgevingsgeluiden.

Stereo-muziek

3 Bluetooth verbindingen tegelijkertijd

Aansluitmogelijkheid voor MP3-speler met kabel of een PMR446 radiozender

2 bevestigingsmogelijkheden aan de helm - kleef- of klembevestiging

2 microfoonsystemen

Ingebouwde 700 mAh Li-Ion accu

Spatwaterdicht

Grote functietoetsen
Print Printvriendelijke paginaGTV | Gentsesteenweg 125 | 8530 Harelbeke | T 056 730 730 | F 056 730 731 | www.gtv.be | info@gtv.be | | Verkoopsvoorwaarden | Privacy