2 marathons op 1 dag ! GTV steunt #2marathons1day4life

”Dit nooit meer”, klonk het na de 100 kilometer for Life-actie in 2015. Maar na een onderbreking van 1 jaar begon het bij Tieltenaar Kristof Van Hecke toch weer te kriebelen om nog maar eens een gedurfde sportieve Music For Life -actie op poten te zetten.

2 marathons op 1 dag
In het kader van Music For Life zal Kristof Van Hecke op zaterdag 23 december 2 marathons op 1 dag lopen ten voordele van Home Thaleia, een kleinschalig woonproject voor volwassenen met een beperking in De Pinte. Hij vertrekt om 07u40 aan het Reuzenhuis (Gruuthusestraat 90 te Tielt). Hij loopt van Tielt, over De Pinte naar de site van Music For Life, dit jaar in domein Puyenbroeck in Wachtebeke (aankomst voorzien omstreeks 18u00). Om Kristof én het goede doel te steunen, zoeken wij nog lopers die een kort of lang eindje met hem willen meelopen. Er zijn verschillende instapplaatsen voorzien. Je beslist dus zelf waar je start en hoe lang of hoe ver je meeloopt.  Men voorziet een schema met richturen wanneer Kristof op welk punt wordt verwacht. Daarnaast zal hij ook online te volgen zijn met een GPS-tracker waarvan de link op de Facebook- pagina zal verschijnen.  Het enige wat hij vraagt is een vrije bijdrage (of je laat je sponsoren) voor minimaal 1 euro per kilometer die je meeloopt. Hiervoor zijn sponsorkaartjes beschikbaar. Zo hoopt Kristof een mooi bedrag bij elkaar te lopen dat geschonken kan worden aan Music For Life. Er is een volgwagen voorzien en je kan teruggebracht worden naar je startplek (wel even vooraf doorgeven!). Elke (vooraf aangemelde) loper ontvangt een goodie bag !

Ook voor wandelaars
Tegelijkertijd zal Evelien Van Hauwaert, eveneens uit Tielt, 1 marathon op 1 dag wandelen. Evelien vertrekt om 8u30 aan Home Thaleia in De Pinte. Zij wandelt van De Pinte naar de site van Music For Life in Wachtebeke (aankomst voorzien omstreeks 18u00). Ook met haar kan je kort of lang meewandelen.

Enthousiaste bewoners
Enkele bewoners van Home Thaleia wandelen mee met Evelien. Een aantal bewoners volgen Kristof met de fiets of orthopedische driewieler – 3 van hen proberen de volledige afstand! Zij zijn al volop aan het trainen en in de weer met hun sponsorkaartjes.

Logistieke omkadering
Er komt héél wat kijken bij de organisatie van dergelijke acties. Naast garage Citroën Verhelst uit Tielt,  zorgt ook GTV Telecom uit Harelbeke voor een volledig uitgeruste volgwagen. Deze volgwagen zal voorzien zijn van live-TV en een luidsprekersysteem zodat Kristof kan meegenieten van de muziek op Studio Brussel, alsook dat de mensen hem vanuit de auto kunnen aanmoedigen wanneer het voor hem en de medelopers even moeilijk wordt. Filip Verbrugghe, zaakvoerder GTV:  ”Als onderneming zijn we blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan deze warme actie. We zijn fier dat we onze kennis en producten kunnen gebruiken om Kristof en Evelien de best mogelijke omkadering te geven.”

Een nieuw huis
Lieven Depuydt, directeur van Home Thaleia, is blij met deze sportieve actie: “We zijn Kristof en Evelien dankbaar dat ze er zo voor gaan! De opbrengst van #2marathons1day4life zal door Home Thaleia gebruikt worden voor de inrichting en aankleding van het Kalliope-huis. Een nieuwbouwproject waarvan de bouw heel binnenkort start. In dit huis zullen 7 volwassenen met een verstandelijke beperking in De Pinte gaan samenwonen, met ondersteuning en begeleiding vanuit Home Thaleia.”
Print Printvriendelijke paginaGTV | Gentsesteenweg 125 | 8530 Harelbeke | T 056 730 730 | F 056 730 731 | www.gtv.be | info@gtv.be | | Verkoopsvoorwaarden | Privacy